hr

Schesir - super premium hrana za mačke i pse organskog porijekla

Objavljeno: 16.12.2018
Schesir - super premium hrana za mačke i pse organskog porijekla

             

Zahvaljujući dvadesetogodišnjem iskustvu u ishrani životinja, firma Agras Delic vam prestavlja Schesir hranu za mačke i pse. Vrhunski proizvod koji u potpunosti zadovoljava očekivanja ljubimca. Jer velika marka se ne rađa, ali se postaje s vremenom, kroz potvrde potrošača i razumijevanja svakidašnjih potreba njihovih ljubimaca.

Schesir hrana se odlikuje visokom kvalitetom i prirodnim sastojcima. Ova hrana je napravljena na bazi tune ili peradi. Schesir hrana se ne odlikuje samo svojim izvrsnim okusom iz odabranog mesa ili ribe već je posebna radi toga što nudi zdravu i uravnoteženu prehranu. Okus, miris i konzistencija su napravljeni tako da Schesir hrana bude neodoljiva čak i izbirljivim kućnim ljubimcima.

Schesir-u- su samo birani sastojci organskog porijekla, od prvoklasne tunjevine s otvorenih mora do organski uzgojene piletine u mnogobrojnim bogatim, ukusnim i profinjenim specijalitetima. Sadrže samo probrane svježe komadiće mesa bez kostiju, kože, iznutrica, krvi. Ne sadrži genetski modificirane sastojke i podjednaka kvaliteta je garantirana na cijelom svjetskom tržištu.

Schesir specijalitetima fileti mesa su jasno vidljivi, a njihovom ukusu, mirisu i obliku ne mogu odoljeti ni najizbirljiviji ljubimci. Za dobro zdravlje ljubimaca čisto meso u Schesir proizvodima obogaćeno je omega 3 i omega 6 esencijalnim masnim kiselinama, frukto-oligosaharidima, alojom i morskim algama. Ljubimci ih obožavaju. 

U svakom koraku nastanka novih linija proizvoda vodilo se računa da u potpunosti zadovolji najviši ekološki kriterij i doprinosi očuvanju prirodne okoline.

Schesir omogućuje kvalitetan i potpun obrok osjetljivim i izbirljivim kućnim ljubimcima. 

Danas je Schesir jedna od najkvalitetnijih i najtraženijih hrana za kućne ljubimce.

Vrhunska hrana pripremljena s ljubavlju.

  • Shesir brend je poznat po izuzetnoj kvaliteti i prirodnim sastojcima. 
  • 100% prirodni sastojci pogodni za ljudsku ishranu
  • bez boja, pojačivača okusa i kemijskih konzervansa
  • pileće meso bez hormona i riba ulovljena na otvorenom moru
  • pažljivo odabrani najbolji dijelovi mesa, kuhani na pari i ručno obrađeni
     alt

Schesir voli životinje i ne vrši nikakvo okrutno postupanje prema životinjama i invazivna testiranja. Zbog tih načela u organizacijama za prava životinja važi za brend koji je "cruelty free" (bez mučenja), i na svim svojim pakiranjima može imati oznaku Cruelty Free i Dolphin Safe

SCHESIR è ETICA

Schesir ne predstavlja "prirodni" proizvodi kao takav, ali u skladu s osnovnim konceptom svojega rada i stvaranje to radi na sve ekološki način. Kao daljnji dokaz kontinuiranog i konkretnog pristupa namjerava obvezu u skladu s ovim inicijativama preuzeti potpuno "zeleni" pristup, kojima će biti promoviran pod okriljem novog logotipa: Schesir za prirodu. 

Schesir za prirodu

Ponudu možete pogledati na:

http://md-filtea.hr/hr/collection/Schesir.html